Avustusten hakeminen

Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiö sr:n

APURAHAT HAETTAVISSA KAKSI KERTAA VUODESSA, HUHTIKUUSSA JA MARRASKUUSSA.

Vuonna 1942 perustetun Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiön tarkoituksena on mm. edistää Uudenkaupungin ja sitä ympäröivän maakunnan menneisyyden tutkimista ja vaalia tämän seudun arvokkaita historiallisia muistoja sekä edistää maanpuolustus- ja kansanvalistustyötä.

Säätiö myöntää kaksi kertaa vuodessa apurahoja yllä mainittuun toimintaan. Toiminta voi olla esimerkiksi tieteellistä tutkimusta,  historiatietojen kokoamista, tallentamista tai julkaisua, muistomerkkien pystyttämistä, historiallisten kohteiden kunnostusta tai esitysten ja tapahtumien järjestämistä.

Apurahaa voi yksityinen henkilö, yhdistys tai muu toimija hakea vapaamuotoisella hakemuksella 26.4.2024 mennessä sähköpostitse: saatio(at)uginsss.fi.

Lisätietoja antaa asiamies Lina Lehtinen puh. 0500 223 907 tai säätiön hallituksen puheenjohtaja Tomi Kangas puh. 050 543 3564.

Tietoa säätiöstä

Säätiön tarkoituksena on edistää Uudenkaupungin ja sitä ympäröivän maakunnan menneisyyden tutkimista, vaalia tämän seudun arvokkaita historiallisia muistoja, edistää tällä seudulla isänmaallisessa mielessä ja vakavassa hengessä suoritettavaa vapaata kansanvalistustyötä sekä myöntää avustuksia Uudessakaupungissa toimiville maanpuolustusjärjestöille ja mainitussa kaupungissa asuville vähävaraisille avun tarpeessa oleville henkilöille.

Ota yhteyttä

© Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran Säätiö - All rights reserved. - Tietosuoja- ja rekisteriseloste